Accessoires
Spanbanden

Spanbanden

Aanhangwagennetten

Aanhangwagennetten

Dekkleden

Dekkleden

Accessoires van Bouwvoordeel

Om ons assortiment helemaal compleet te maken, bieden we bij Bouwvoordeel ook een selectie van handige accessoires aan. Als echte one-stop shop hebben we alles, echt alles. Dus ook de laatste accessoires zoals:

  • Spanbanden
  • Aanhangwagennetten
  • Dekkleden

Deze accessoires zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt en je klus veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Of je nu iets stevig wilt vastzetten, je lading wilt beschermen of jouw werkplek wilt afdekken, wij hebben de juiste producten voor je.

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!