Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

Bouwvoordeel is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

De webshop Bouwvoordeel.nl is onderdeel van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.
(KvK: 08021229; btw-nummer: NL00.96.95.825.B01).

Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. (of BouwPartner Pieper) is een leverancier van materialen en producten voor de tuin-, bouw- en sanitair branche.

Kijk voor een overzicht van onze diensten en materialen ook eens op bouwpartnerpieper.nl

Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

Eenvoudig bestellen.

Bouwvoordeel.nl is opgericht vanuit de vraag van zowel zakelijke als particuliere klanten om in navolging van onze webshop steenvoordeel.nl ook de mogelijkheid te bieden om bouwproducten online te bestellen.

Op dezelfde en vertrouwde manier op je (bouw)klus nog even snel wat materialen bestellen, ook op smartphone of tablet. Bij Bouwvoordeel is dat mogelijk.

Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken. En natuurlijk leveren wij bij Bouwvoordeel dezelfde service als die je gewend bent van Steenvoordeel en BouwPartner Pieper.

Groot assortiment

Het assortiment in deze webshop is slechts een selectie uit het totale assortiment van BouwPartner Pieper Ermelo. Wij leveren producten van o.a.

›  Ruro gereedschappen
›  Ardex
›  DeWalt
›  Den Braven 
›  Het Melkmeisje 
›  Talen Tools 
›  Super Prof 

In onze webshop steenvoordeel.nl leveren wij diverse tuinmaterialen zoals: tegels, stenen, betonbanden, kunstgras, tuinhout en tuinverlichting.

Betrouwbaar

BouwPartner Pieper bestaat al bijna 50 jaar. Wij leveren materialen aan grote én kleine tuin- en klusprojecten in Nederland, België en Duitsland.

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te krijgen en te houden.

Afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Bent u ondanks onze inspanningen niet helemaal tevreden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want wij zoeken altijd naar een oplossing.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Lees dan gerust eens onze "steenvoordeel"-reviews en beoordeel zelf.