Betaalmogelijkheden

In onze webshop kunt je jouw bestelling eenvoudig en veilig betalen. Je hebt daarbij de keuze uit iDeal, Bancontact, Visa Card, Mastercard en American Express. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Mollie. Mollie is al meer dan 10 jaar een betrouwbare payment provider in Europa. Indien je de bestelling zelf afhaalt kunt je tevens per pin betalen of contant afrekenen.

Betalen met iDeal

Dagelijks worden er talloze transacties succesvol afgerond via iDeal. Dankzij iDeal kun je via een beveiligde (online) verbinding jouw bestelling afrekenen. Hier hoef je verder geen account voor aan te maken, je te registreren of iets te downloaden; je dient alleen te kunnen internet bankieren via jouw bank. Heb je nog niet eerder via iDeal betaald? Dan leggen wij graag uit hoe het werkt. Wij willen graag benadrukken dat jouw gegevens volledig veilig en vertrouwelijk behandeld zullen worden. Op het moment dat je jouw bestelling wilt afrekenen geef je aan bij welke bank je zit en vervolgens wordt je doorverwezen naar de online betaalomgeving van jouw bank. Hier moet je inloggen en volg je de stappen zoals ze beschreven worden. Mocht je tijdens de betaling toch beslissen om niet tot aankoop over te gaan en het betaalproces afbreken dan worden er geen gegevens opgeslagen!

Betalen met Mastercard, Visa Card en American Express

Bij Bouwvoordeel kun je met Mastercard, Visa Card en American Express betalen. Op het moment dat je jouw bestelling wilt afrekenen kies je de door jou gewenste credit card. Op de betaalpagina van de site vul je het creditcard nummer, vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in. Vervolgens gebruik je je pincode om de transactie af te ronden. Wij ontvangen online een bevestiging van de betaling en zullen, in overleg met jou, de bestelling uitleveren.

Betalen met Bancontact

Bestel je vanuit België dan heb je bij Bouwvoordeel de mogelijkheid om via Bancontact te betalen. Op het moment dat je jouw bestelling wil afrekenen kies je voor de optie Bancontact.

Betalen door overboeking

Jouw bestelling kun je vooraf betalen door het bedrag van de bestelling zelf over te boeken (bankoverschrijving). Bij een bankoverschrijving ontvang je het bedrag en betaalgegevens via mail. Jouw bestelling wordt in behandeling genomen zodra wij de betaling hebben ontvangen. Deze betaalwijze kan door de transactietijd tussen banken van invloed zijn op de levertijd.