Levertijd

Vanwege het enorme aanbod is het nagenoeg onmogelijk om alles op voorraad te hebben. Houdt daarom rekening met een leveringstermijn van 2-7 werkdagen (indien materialen voorradig zijn op de fabriek) Dit betekent dat in principe alle bestellingen in Nederland (exclusief Waddeneilanden) binnen 7 werkdagen worden bezorgd. Sommige producten hebben afwijkende levertijden. Deze staan bij het betreffende product vermeld. Heb je de bestelling sneller nodig, neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen de mogelijkheden.

Voorraadproducten:

Kunnen de producten met de pakketdienst worden verstuurd dan geldt dat je bestelling binnen 2 dagen aan de vervoerder wordt aangeboden. Bij grote en zware artikelen geldt dat wanneer wij deze producten uit eigen voorraad kunnen leveren de levertijd 2-7 werkdagen bedraagt. Heb je de bestelling sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen de mogelijkheden.

Bestelartikelen:

Bij bestelartikelen zijn wij vooral afhankelijk van de levertijd van de leverancier. Nadat wij de artikelen hebben ontvangen gelden de volgende levertijden:

Kunnen de producten met de pakketdienst worden verstuurd dan geldt dat je bestelling binnen 2 dagen aan de vervoerder wordt aangeboden. Bij grote en zware artikelen geldt dat wanneer wij deze producten uit eigen voorraad kunnen leveren een levertermijn van 2-7 werkdagen bedraagt. Heb je de bestelling sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen de mogelijkheden.

Voor bezorging in België en Duitsland geldt een levertijd van maximaal 10 werkdagen.

Heb je nog andere vragen over het bestellen of over de levering van jouw producten? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.