Purschuim

8 artikelen

PUR, voor verschillende toepassingen

Ontdek de veelzijdigheid van polyurethaanschuim (PUR) met onze selectie bij Bouwvoordeel. Of je nu op zoek bent naar isolatie, afdichting of montage, PUR biedt een oplossing voor diverse bouw- en klusprojecten.

Met zijn unieke uitzettingsvermogen vult PUR moeiteloos kieren, naden en andere oneffenheden, waardoor een naadloze en luchtdichte afdichting ontstaat. Dit maakt het ideaal voor het isoleren van zowel grote als kleine ruimtes, zoals zolders, vloeren, en muren.

Daarnaast is PUR eenvoudig aan te brengen met behulp van onze handige doseerpistolen, waardoor je snel en nauwkeurig kunt werken. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met PUR van Bouwvoordeel ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en duurzame resultaten. 

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren uw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer u uw bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!