Ontvang een GRATIS Stanley Organizer t.w.v. €33.- bij aankoop van €100 aan Woodies schroeven

Tellerkopschroeven

1 artikelen

Tellerkopschroeven, voor een stevige verbinding!

Deze speciale schroeven zijn ontworpen met een brede, platte kop in de vorm van een schotel (teller), waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarbij een grote klemkracht nodig is. Dankzij de tellerkop kunnen deze schroeven gemakkelijk in het hout worden gedraaid en bieden ze een groter draagvlak dan traditionele schroeven, wat zorgt voor een stevigere verbinding. Dit maakt ze perfect voor het bevestigen van houten balken, liggers, en constructies waarbij een sterke grip essentieel is.

Onze tellerkopschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat je altijd de juiste schroef hebt voor jouw project. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met onze hoogwaardige tellerkopschroeven krijg je het kluswerk snel en efficiënt voor elkaar.

 

 

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren uw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer u uw bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!