Schuurborden en -sponsen

5 artikelen

Schuurborden

Schuurborden worden gebruikt om mortel of gips gelijkmatig over muren en plafonds te verspreiden zodat een professionele afwerking wordt verkregen. Daarnaast kunnen schuurborden worden gebruikt voor het glad strijken van een afwerkvloer. Schuurborden zijn veelal rechthoekig van vorm en kunnen verschillende structuren aan de onderzijde hebben. Van een spons voor het strak afwerken van een pleisterlaag tot een geprofileerd blad voor afwerking van een cement dekvloer. Bouwvoordeel levert meerdere soorten schuurborden voor diverse soorten afwerking.

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van je materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!