Metseltroffels

6 artikelen

Metseltroffels

Een metseltroffel is een onmisbaar gereedschap voor metselaars en bouwvakkers. Het is een handgereedschap dat bestaat uit een plat, metalen blad met een ergonomisch handvat. Metseltroffels worden gebruikt om mortel aan te brengen en te verspreiden tijdens het metselen van stenen of bakstenen. Het scherpe blad maakt het gemakkelijk om mortel nauwkeurig te plaatsen en te vormen, wat resulteert in sterke en gelijkmatige metselwerken. Metseltroffels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project. Ze zijn essentieel voor een efficiënte en nauwkeurige metselwerkconstructie.

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van je materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren je bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!