Ontvang een GRATIS Stanley Organizer t.w.v. €33.- bij aankoop van €100 aan Woodies schroeven

Vlonderschroeven

1 artikelen

Maak jouw terras uniek met een vlonder!

Welkom in de wereld van moeiteloze buitenprojecten met vlonderschroeven van Bouwvoordeel! Deze speciaal ontworpen schroeven zijn de geheime kracht achter duurzame en fraaie terrassen en vlonders.

Wat maakt vlonderschroeven zo bijzonder? Het zit 'm in hun unieke ontwerp. Deze schroeven zijn voorzien van een speciale kop die het hout mooi afdekt, waardoor je terras er strak en naadloos uitziet. Bovendien hebben ze een scherpe punt en een grove draad, waardoor ze moeiteloos door hout boren en zorgen voor een stevige grip zonder voor te boren.

Met de juiste vlonderschroeven van Bouwvoordeel hoef je geen expert te zijn in de bouw. Met een kwaliteit schroef wordt dit een DIY project waar je naar uit kijkt!

 

 

 

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren uw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer u uw bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!