Betaalmogelijkheden

In onze webshop kunt u uw bestelling op eenvoudig en veilig betalen. U heeft daarbij de keuze uit iDeal, Bancontact, Visa Card, Mastercard en American Express. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Mollie. Mollie is al meer dan 10 jaar een betrouwbare payment provider in Europa. Indien u de bestelling zelf afhaalt kunt u tevens per pin betalen of contant afrekenen.

Betalen met iDeal

Dagelijks worden er talloze transacties succesvol afgerond via iDeal. Dankzij iDeal kunt u via een beveiligde (online) verbinding uw bestelling afrekenen. Hier hoeft u verder geen account voor aan te maken, zich te registreren of iets te downloaden; u dient alleen te kunnen internet bankieren via uw bank. Heeft u nog niet eerder via iDeal betaald? Dan leggen wij graag uit hoe het werkt. Wij willen graag benadrukken dat uw gegevens volledig veilig en vertrouwelijk behandeld zullen worden. Op het moment dat u uw bestelling wilt afrekenen geeft u aan bij welke bank u zit en vervolgens wordt u doorverwezen naar de online betaalomgeving van uw bank. Hier moet u inloggen en volgt u de stappen zoals ze beschreven worden. Mocht u tijdens de betaling toch beslissen om niet tot aankoop over te gaan en het betaalproces afbreken dan worden er geen gegevens opgeslagen!

Betalen met Mastercard, Visa Card en American Express

Bij Bouwvoordeel kunt u met Mastercard, Visa Card en American Express betalen. Op het moment dat u uw bestelling wilt afrekenen kiest u de door u gewenste credit card. Op de betaalpagina van de site vult u het creditcard nummer, vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in. Vervolgens gebruikt u uw pincode om de transactie af te ronden. Wij ontvangen online een bevestiging van uw betaling en zullen, in overleg met u, de bestelling uitleveren.

Betalen met Bancontact

Bestelt u vanuit België dan heeft u bij Bouwvoordeel de mogelijkheid om via Bancontact te betalen. Op het moment dat u uw bestelling wilt afrekenen kiest u voor de optie Bancontact.

Betalen door overboeking

Uw bestelling kunt u vooraf betalen door het bedrag van de bestelling zelf over te boeken (bankoverschrijving). Bij een bankoverschrijving ontvangt u het bedrag en betaalgegevens via mail. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Deze betaalwijze kan door de transactietijd tussen banken van invloed zijn op de levertijd.