Voegspijkers

8 artikelen

Voegspijkers

Een voegspijker wordt gebruikt bij het voegen van metselwerk. Door specie op de voegspijker te doen en vervolgens in de voeg te drukken, wordt de specie gelijkmatig verdeeld en kan het metselwerk stevig worden verbonden. Het gebruik van een voegspijker zorgt voor een nette en duurzame afwerking van de voegen. Bij Bouwvoordeel vindt u een breed assortiment voegspijkers die u eenvoudig online kunt bestellen.

Bouwvoordeel:
onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!