Voegborden

2 artikelen

Voegborden

Een voegbord is een onmisbaar gereedschap voor metselaars en voegers. Het wordt gebruikt om mortel gelijkmatig over een muuroppervlak te verdelen en de voegen tussen stenen of bakstenen te vullen. Het voegbord is een plat, rechthoekig stuk gereedschap dat meestal is vervaardigd uit materialen zoals hout, metaal of kunststof. Het gebruik van een voegbord biedt de mogelijkheid om verschillende soorten voegstijlen te creëren. Door de juiste techniek toe te passen met het voegbord, kan worden gekozen uit diverse voegprofielen, zoals een platvolle voeg, een verdiepte voeg, een snijvoeg of zelfs een zogenoemde knipvoeg. Deze voegstijlen maken het mogelijk om het uiterlijk van het metselwerk aan te passen aan specifieke ontwerpeisen of architectonische voorkeuren.

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren uw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer u uw bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!