Rollers en krabbers

6 artikelen

Voegrollers en voegkrabbers

Voegrollers

De voegroller is een ideaal gereedschap om strakke voegen te maken. Bespaar kostbare tijd met deze voegroller en maak eenvoudig regelmatige voegen met een professionele uitstraling. Bent je het zat om eindeloos tijd te besteden aan het afwerken van voegen in tegelprojecten? Met deze ultieme voegroller maak je mooie, strakke voegen. Of u nu een doorgewinterde professional bent of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, deze voegroller zal je verbazen met zijn ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

 

Voegkrabbers

Een voegenkrabber is een gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen van oude voegmortel tussen stenen, tegels of bakstenen. Het is een handig instrument voor renovatie- en herstelwerkzaamheden waarbij bestaande voegen moeten worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwe voegmortel. Voegenkrabbers worden vaak gebruikt voordat nieuwe voegmortel wordt aangebracht. Door oude voegmortel te verwijderen, wordt de hechting van de nieuwe mortel verbeterd, wat resulteert in een stevigere en duurzamere voeg. Wij leveren diverse soorten voegenkrabber en ook de daarbij behorende onderdelen.

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren uw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer u uw bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!