Knipvoegbeugels

2 artikelen

Knipvoegbeugels

Een knipvoegbeugel is een hulpmiddel dat wordt gebruikt bij het aanbrengen van knipvoegen in metselwerk. Het is een metalen beugel met een gekarteld mes aan de onderkant. Door de beugel langs de voeg te schuiven en druk uit te oefenen, wordt er een scherpe en strakke knipvoeg gemaakt. De knipvoegbeugel zorgt voor een decoratieve afwerking van de voegen en geeft het metselwerk een klassieke uitstraling. Het is een handig gereedschap voor vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van knipvoegen.

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!