Spouwankers

 

Spouwankers: Essentieel voor Stabiliteit en Isolatie

Spouwankers zijn onmisbare componenten die worden gebruikt om de binnen- en buitenmuren van een gebouw met elkaar te verbinden, waardoor een stabiele en isolerende spouwmuur ontstaat. Bij Bouwvoordeel begrijpen we het belang van hoogwaardige spouwankers voor jouw werk, en daarom hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen.

Wat zijn Spouwankers en Hun Functie?

Spouwankers zijn metalen bevestigingsmiddelen die worden gebruikt in spouwmuurconstructies, waarbij een ruimte (de spouw) tussen de binnen- en buitenmuur wordt gevuld met isolatiemateriaal. Deze ankers hebben twee hoofdfuncties: ten eerste zorgen ze voor structurele stabiliteit door de binnen- en buitenmuur met elkaar te verbinden, en ten tweede voorkomen ze het uitzakken of uitbuigen van de isolatie, wat de thermische prestaties van de muur verbetert.

Soorten Spouwankers

  • RVS Spouwankers: Gemaakt van roestvrij staal voor uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.
  • Gegalvaniseerde Spouwankers: Voorzien van een zinklaag voor bescherming tegen roest en corrosie, geschikt voor diverse toepassingen.
  • Geïsoleerde Spouwankers: Speciaal ontworpen met thermische onderbrekingen om warmteverlies te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren.
  • Staafvormige Spouwankers: Met een langwerpige vorm voor extra stabiliteit en ondersteuning bij grote constructies.

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!