Pluggen

 

3 artikelen
Profpartner Plug 6 mm - 246612
3,30 incl. btw per ds/100st
Profpartner Slagplug 6x40 mm - 246615
4,25 incl. btw per ds/50st

Sterke en stabiele bevestiging met de juiste plug!

Wat is een plug?

Een plug is jouw geheime wapen voor stevige bevestigingen. Deze kleine, cilindervormige of kegelvormige stukjes hardware worden in boorgaten geplaatst en zwellen op of klemmen zich vast, waardoor een sterke verankering ontstaat die ervoor zorgt dat jouw projecten blijven hangen, staan of zitten, wat je maar wilt.

De Functie van Pluggen

Of je nu een kast aan de muur wilt monteren, een schilderij wilt ophangen of een spiegel wilt bevestigen, pluggen zijn jouw betrouwbare partners in crime. Ze zorgen voor de nodige stabiliteit en duurzaamheid, zelfs op moeilijke oppervlakken zoals beton, baksteen, gipsplaat en hout.

Soorten Pluggen

Bij Bouwvoordeel hebben we pluggen voor elke klus:

  • Muurpluggen: Perfect voor stevige verankeringen in steen, beton en baksteen

  • Gipsplaatpluggen: Speciaal ontworpen voor gebruik in gipsplaten en holle wanden

  • Houtpluggen: Ideaal voor bevestigingen in houten oppervlakken

  • Universele pluggen: Veelzijdige opties die geschikt zijn voor verschillende materialen

Wanneer Heb Je Welke Plug Nodig?

Het kiezen van de juiste plug hangt af van factoren zoals het materiaal van het oppervlak, het gewicht van het object en de omgeving. Kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de beste optie voor jouw specifieke project.

 

 

 

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!