Balkdragers

 

Ontdek Balkdragers bij Bouwvoordeel

Balkdragers vormen de stevige basis voor het ondersteunen van balken en constructiedelen, waardoor ze essentieel zijn voor een veilige en duurzame bouw. Bij Bouwvoordeel begrijpen we het belang van hoogwaardige balkdragers voor jouw werk, en daarom hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen.

Wat zijn Balkdragers?

Balkdragers zijn metalen bevestigingsmiddelen die worden gebruikt om balken te ondersteunen en te verbinden met andere constructiedelen, zoals palen, muren of vloeren. Ze bieden een sterke en stabiele basis voor diverse bouwtoepassingen, variërend van vloerconstructies tot terrasoverkappingen.

De Functie van Balkdragers

Of je nu een terras bouwt, een carport monteert of een pergola installeert, balkdragers zorgen voor de nodige structurele ondersteuning en stabiliteit. Ze helpen bij het overbrengen van belastingen naar de fundering en voorkomen verzakkingen en vervormingen van de constructie.

Soorten Balkdragers

  • Verstelbare Balkdragers: Voor het gemakkelijk aanpassen van hoogtes en hoeken, ideaal voor variabele constructies
  • Dubbele Balkdragers: Voor het verbinden van twee balken in een hoek, zoals bij het bouwen van terrasoverkappingen
  • Hoekbalkdragers: Speciaal ontworpen voor het bevestigen van balken in hoeken en kruispunten
  • Zware Balkdragers: Voor het ondersteunen van extra zware belastingen, zoals bij grote constructies

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!