Metseltoebehoren

5 artikelen
Bijenbekje 50 mm RVS | eenvoudig kopen bij Bouwvoordeel
17,50 incl. btw per zak/10st

Metseltoebehoren

Metseltoebehoren, zoals metselkoorden voor nauwkeurige uitlijning, emmers voor het handig mengen van mortel en speciekuipen voor het houden van vers bereide mortel, zijn onmisbaar voor elke metselaar. Deze tools dragen bij aan het realiseren van strak en net metselwerk. Onmisbare toebehoren. Bij Bouwvoordeel vind je een breed assortiment metseltoebehoren die het mogelijk maken om netjes en nauwkeuring te werken.

 

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!