Hout en Plaat

 

Kwaliteit en diversiteit voor elk project!

Ontdek bij Bouwvoordeel een uitgebreid assortiment hoogwaardig hout en plaatmateriaal voor al jouw bouw- en renovatieprojecten. Of je nu op zoek bent naar stevige balken voor constructies of veelzijdige platen voor wanden en vloeren, wij hebben het allemaal. Ons hout en plaatmateriaal voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is afkomstig van betrouwbare leveranciers. Met een ruime keuze aan houtsoorten, afmetingen en diktes vind je bij ons altijd het perfecte materiaal voor jouw specifieke behoeften.

Kies voor Hout en Plaat van Bouwvoordeel

1. Hoogwaardige Kwaliteit: Bouwvoordeel biedt hout en plaatmateriaal van topkwaliteit, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.

2. Ruim Assortiment: Met een breed scala aan houtsoorten, platen en afmetingen is er bij Bouwvoordeel altijd een geschikt materiaal voor elke klus.

3. Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om klanten te voorzien van deskundig advies en begeleiding, zodat ze de beste keuzes kunnen maken voor hun project.

Maak de klus af

Naast ons hoogwaardige hout en plaatmateriaal bieden wij bij Bouwvoordeel ook een scala aan aanverwante artikelen voor jouw klus. Denk aan bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en spijkers, maar ook gereedschap zoals zagen en schuurmachines. En natuurlijk mag ons populaire Douglas hout niet ontbreken, ideaal voor buitentoepassingen vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Ontdek ons volledige assortiment en maak jouw klus compleet met Bouwvoordeel!

Bouwvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Bouwvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een familiebedrijf aan de Oude Telgterweg in Ermelo dat al bijna 50 jaar materialen levert aan bouwprojecten in heel Nederland. We weten waar we over praten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de aanschaf van jouw materialen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

Snelle levering

Wij leveren jouw bestelling in maximaal 5 werkdagen! Geef tijdens het bestellen even aan wanneer je de bestelling bij voorkeur geleverd wilt hebben en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren!